Akelejevænget 4 Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-227
Adresse: Akelejevænget 4 , 3390 Hundested
Kontantpris: 425.000 kr.
Udbetaling: 25.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 2.091 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 1.726 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 976 kr.
Boligareal: 0
Kælderareal: 0
Grundareal: 701
Carport / Garage: 0/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 0 / 0
Opførelses år: 0

SKØN HELÅRSGRUND MED DEJLIG BELIGGENHED TÆT PÅ STRAND OG LYNÆS HAVN
 
Leder i efter en indbydende helårsgrund, i et dejligt og roligt villakvarter tæt på vand og skønne Lynæs? Så har vi grunden til jeres drømmebolig – med sine 701 m2 indbyder denne grund til opførsel af et spændende byggeprojekt i 1½ plan med tilhørende overskuelig og dejlig have, hvorfra man vil kunne nyde den gyldne aftensol.
 
Grunden er beliggende midt i det naturskønne område i St. Karlsminde/Lynæs med ca. 700 m. til vandet, dejlige børnevenlige badestrande hvorfra man kan tage en dukkert og samtidig nyde den unikke udsigt over Isefjorden. Fra stranden kan man gå til Lynæs havn og nyde en god middag på Restaurant Skipperstuen med den skønneste udsigt over den flotte autentiske lystbådehavn eller på Lynæs Fisk og Steakhouse med den skønne udsigt til stranden. I den hyggelige lystbådehavn er der ligeledes mulighed for at købe friskfanget fjordrejer direkte fra båden eller frisk fanget fisk fra Lynæs fisk, som kan nydes hjemme i den skønne have på Akelejevænget eller medbringes i en picnickurv til vandet.
 
Lynæs havn og strand byder ligeledes på alt hvad hjertet begær af vandsport, badning og saunagus. Hos Lynæs Surfcenter tilbyder man kursus og udlejning af udstyr til kajak, kitesurfing, paddle board og meget mere, endda også en veltilberedt burgermenu når sulten melder sig efter en begivenhedsrig tur på vandet.
Er man derimod til en stille og rolig dukkert i den dejlige fjord, så har Lynæs sin egen Badeklub, Lynæs Havbad som er en privat og social forening for helårsbadere med tilhørende badehus og sauna.
 
Grunden på Akelejevænget er fundamentet for at skabe lige præcis jeres drømmebolig i de skønneste omgivelser med et hav af muligheder for naturoplevelser og ligeledes med kort afstand til shopping muligheder, Hundested og privatskole.
 
Grunden er byggemodnet.
Der forefindes et påbegyndt opførelse af kælder til et godkendt byggeri fra 2012 på grunden, det vurderes at det eksisterende ikke kan genbruges og omkostningerne til nedrivning af dette afholdes af køber og er modregnet udbudsprisen. Men hvem ved, med en kreativ indgangsvinkel, kan det måske lade sig gøre at genbruge det der er opført samt det godkendte byggeprojekt??
 
Så gør jer selv den tjeneste at sving forbi Akelejevænget 4 – ring gerne for nærmere info på 47961100.
 

Bestil fremvisning eller vurdering