Ørnevej 5A Hundested 3390

x

Tilmelding til åbent hus.

Navn
Postnummer og by
Adresse
E-mail
Telefon
el.
Sagsnr. 3390-176
Adresse: Ørnevej 5A , 3390 Hundested
Kontantpris: 1.445.000 kr.
Udbetaling: 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift kr.: 6.163 kr.
Netto ekskl. ejerudgift kr.: 5.287 kr.
Månedlig ejerudgift kr.: 2.551 kr.
Boligareal: 105
Kælderareal: 0
Grundareal: 800
Carport / Garage: 23/ 0 m²
Rum/heraf stuer: 4 / 1
Energimærke: D
Opførelses år: 1990

Hyggeligt rækkehus med 3 værelser.

VELHOLDT OG HYGGELIGT RÆKKEHUS MED 3 VÆRELSER
 
Denne hyggelige ejerlejlighed er en del af et dobbelthus/rækkehus, med en dejlig central beliggenhed. En rigtig god hyggelig startbolig eller seniorbolig til ægteparret hvor børnene er flyttet og pladsen blevet for stor. Til huset hører nem og overskuelig grund med carport/udhus på 23 kvm, og god sydvendt delvist overdækket terrasse med mange dejlige soltimer.
 
Ejendommen er beliggende i et af de absolut bedste kvarterer i Hundesteds nordlige del. Om man er ung eller ældre, opfylder området uden tvivl de flestes behov. For den unge familie med børn i alderen 0-16 har man et af områdets grønne rekreative områder med plads til leg lige på den anden side af Spodsbjergvej, og indenfor en afstand af 2 min. til daginstitution med vuggestue og børnehave, det lokale idrætsanlæg med fodbold, håndbold, rugby samt den lokale skole. Er man til en dejlig gåtur vil man uden tvivl nyde godt af havn, by og strand samt den flotte natur i og omkring Kikhavn, Skansen og Knud Rasmussens Hus, mulighederne er mange i dette fantastiske område.
 
Ejendommen har en lys og venlig indretning med bl.a. loft til kip og indeholder følgende: Stor rummelig entre med lyse klinker, badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler, 2 gode værelser/børneværelser samt forældresoveværelse. Pænt lyst åbent køkken samt spise- og opholdsstue med ovenlysvindue, brændeovn og varmepumpe med et lavt varmeforbrug til følge. Fra stuen er der udgang til den delvist overdækkede og lukkede solterrasse og den solrige grund.
 
En pæn og velholdt ejendom med super god indretning og dejlig nem overskuelig have.

Link til Halsnæs kommunes profilbrochure: http://www.e-pages.dk/halsnaes/16/

Bestil fremvisning eller vurdering